Home | Contact
Ro | En
· Home
   Vizitati si www.adiortour.ro

                                                                         

                        

Adior Group este un holding care s-a infiintat in 1992 si care s-a remarcat ca o companie de productie casete audio, import-export, productie muzicala, casa de discuri, impresariere, management in constructii si constructii.

 

Dispunand de capital mixt Adior Group se distinge prin continua îmbunatatire a calitatii. Compania isi concentreaza eforturile pe inovatie, perfectionare si e sensibila la modificarile din stilul atat al colaboratorilor cat si cel al consumatorilor.
Firma si-a inceput activitatea ca producator de casete audio, iar de-a lungul timpului si-a extins paleta de activitati la importul de materii prime, importul de papetarie si birotica, precum si la executarea de operatiuni tipografice.

 

 

In anul 2002, Adior devine casa de discuri si firma de impresariere ce se remarca pe piata romaneasca prin promovorea si impresarierea tinerilor artisti atat din Romania, - care doresc sa schimbe ceva in muzica romaneasca, suprasaturata deja de "antitalente" – cat si internationali .

 

Prin promovarea a unor stiluri mai putin la moda, la vremea respectiva, s-a reusit introducerea in muzica romaneasca a unor elemente noi pentru Romania.
In continuare, casa de discuri Adior se obliga sa lanseze noi tineri, la standarde ridicate
Din toamna anului 2005, ne-am lansat pe piata auto din România ca distribuitor de turbosuflante auto. Comercializam si reconditionam toate tipurile de turbosuflante produse de cele mai cunoscute firme de pe piata mondiala (HOLSET- ANGLIA, BorgWarner Turbo Systems, K-turbolader Germania si Schwitzer -Anglia) la preturi foarte avantajoase.

 


Incepand cu ianuarie 2007 Adior Group, are un nou domeniu de activitate importarea vinurilor si reprezinta compania italiana CALDIROLA pe teritoriul Romaniei. (pentru mai multe informatii – vizitati www.adior-vinuri.ro)
Caldirola este o companie solida si dinamica ce detine 70% din totalul productiei de vin in Italia, o tara care se claseaza pe locul unu in lume in domeniul vinurilor, care se distinge prin continua imbunatatire a calitatii. (pentru mai multe informatii – vizitati www.caldirola.it).

 

Incepand cu februarie 2011, s-a deschis si Adior Café Lounge, o cafenea eleganta si cocheta, ideala pentru o intalnire de afaceri, sau pentru o seara romantica unde veti primi produse de inalta calitate si servicii pe masura.

 

In martie 2012 Adior Group isi extinde activitatea si in turism .Ia fiinta ADIOR TOUR , agentia de turism cu care vei petrece momente memorabile alaturi de profesionisti, gata oricand sa reflecte personalitatea si stilul tau unic. Adior Tour isi propune sa ofere servicii turistice si organizari de evenimente de calitate superioara pentru a imbunatati viata si experienta turistica a clientilor sai (indiferent daca acestia sunt persoane fizice sau corporate).
Ne propunem sa intelegem si sa anticipam nevoile reale si dorintele turistilor nostri, precum si cele ale partenerilor , pentru a le satisface in cel mai bun mod posibil.
Adior Tour aduce pe piata pachete turistice unice, atat prin continut cat si prin calitate , pentru a oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de oferte deosebite fata de cele ale altor agentii de turism.
Politicile de pe care ne ghidam sunt: orientarea catre client prin identificarea necesitatilor sale , capacitatea de a oferi servicii si solutii in termeni optimi de eficienta si, totodata, respectarea promisiunilor fata de client.
Detalii pe www.adiortour.ro


 

Copyright © 2005 United Media Design. Toate drepturile rezervate.